Een andere term voor v-borden zijn de alom bekende verkoopborden. V-borden zijn een heel belangrijk hulpmiddel als je bijvoorbeeld een huis wilt gaan verkopen. Het is de bedoeling bij een verkoop dat het in het straatbeeld opvalt. Wat je wilt verkopen, heeft veel aandacht nodig en daarmee vergroot je uiteindelijk ook de kans dat je huis wordt verkocht. Het belangrijkste bij een v-bord is dat het representatief is. Stel je voor dat je een mooi huis te koop hebt staan met alles erop en eraan, maar je hebt een v-bord voor het raam hangen die er niet uitziet. Wedden dat eventuele nieuwsgierigen door het vieze v-bord afgeknapt hebben. Gelukkig kan je mooie v-borden laten maken bij Vegron tegen een niet al te dure prijs.

Hoeveel kost een v-bord?

De kosten die worden aangerekend om een verkoopbord te laten, hangen natuurlijk van bedrijf tot bedrijf af. De meeste verkoopborden kosten ongeveer een kleine €50. Voor dat bedrag wordt het verkoopbord aan de voorkant en aan de achterkant bedrukt. Het hoeft niet aan beide kanten bedrukt te worden, dit is iets wat je uiteraard zelf kiest. Aan de voorkant, de kant die op de straat hangt, is het wel de bedoeling dat je eventuele gegevens in grote letters laat bedrukken zodat een auto die voorbijkomt dit kan lezen. Zorg dat deze gegevens correct zijn want je wil natuurlijk niet meemaken dat je een bod misloopt omdat er een verkeerd telefoonnummer opstaat.

De lay-out op een verkoopbord

V-borden zijn te koop in verschillende soorten kleuren en lay-outen. Je kan ervoor kiezen om een zwart-witte v-bord, maar er wordt aangeraden om gebruik te maken van een kleuren lay-out. Als je een verkoopbord laat maken in kleur, betaal je iets meer dan zwart-wit, maar let wel op dat kleuren altijd iets meer opvalt in het straatbeeld. Mensen gaan automatisch kijken naar kleuren omdat dit opvalt. Er zijn een aantal kleuren die meer opvallen op straat en dat zijn onder andere: geel, groen, paars en rood. Je kunt zoveel creativiteit gebruiken als je zelf maar wil. Je kan neutrale kleuren gebruiken in combinatie met felle kleuren. Wel een tip die ik u wil meegeven: als je v-borden laat maken voor een verkoop van een huis, zorg dan nooit dat het telefoonnummer in een felle kleur bedrukt staat want overdag kan het voor passanten nauwelijks leesbaar zijn als de zon erop schijnt. Kies voor een telefoonnummer als het mooi past op de lay-out voor een zwarte kleur of eventueel donker grijs.

Delen