Vouwdoosjes zijn voor veel verkopers, fabrikanten en bedrijfseigenaren onmisbaar om hun producten in op te bergen, bewaren en/of deze naar klanten te verzenden. De laatste jaren heeft de verkoop van vouwdoosjes op maat in allerlei branches een hoge vlucht genomen. Dit is niet zo bijzonder eigenlijk, want vouwdoosjes op maat hebben een hoop interessante voordelen te bieden. Laten we de pluspunten van dit type dozen eens van dichtbij bekijken.

Vouwdoosjes zijn in allerlei vormen en maten beschikbaar
Als je besluit omvouwdoosjes op maat te bestellen bij een betrouwbare fabrikant, dan zijn er op dit gebied veel keuzemogelijkheden. Als ondernemer of winkelier kun je bijvoorbeeld kiezen voor kleine varianten vouwdoosjes, maar ook voor grotere exemplaren. Het is maar net wat je wensen en eisen zijn. Zoek je speciale doosjes voor kleine producten, dan zijn deze uiteraard beschikbaar. Maar je kunt bij dozenfabrikanten uiteraard ook terecht voor grotere vouwdoosjes om jouw artikelen in te verpakken, op te slaan en/of te transporteren. Er is bij goede fabrikanten van dozen dus keuze genoeg.

Vouwdoosjes zijn hygiënisch en schoon
Een groot voordeel van kartonnen vouwdoosjes gebruiken voor jouw artikelen, is dat deze manier van verpakken en opslaan hygiënisch is. Kartonnen doosjes blijven goed schoon en stoten vuil af. Zo heb je dus de garantie op verpakkingsmateriaal dat hygiënisch in het gebruik is en niet snel vies wordt. En dat is belangrijk, want je artikelen blijven zo schoon en fris. Daardoor heb je minder kans op retourzendingen van klanten die ontevreden zijn.

Kartonnen vouwdoosjes zijn goed op te slaan en nemen weinig ruimte in
Aantrekkelijk aan de moderne generatie kartonnen vouwdoosjes is verder dat de vouwdoosjes, doordat ze vouwbaar zijn, weinig ruimte in beslag nemen en daardoor gemakkelijk op te slaan zijn in je magazijn. Doordat ze goed en efficiënt in elkaar gevouwen kunnen worden, nemen ze in je magazijn nauwelijks ruimte in. Ook zijn de doosjes licht, waardoor er weinig gewicht in je stellages ligt en deze niet overbelast raken. Opnieuw een mooi voordeel dus van maatwerk vouwdoosjes.

Bij grote bestellingen kun je een korting krijgen op de stuksprijs
Ideaal aan een grote voorraad kartonnen vouwdoosjes inslaan is verder ook het feit dat je dit in grote hoeveelheden kunt doen. Zo heb je altijd voldoende doosjes op voorraad. Interessant is daarbij ook dat je bij het inslaan van wat grotere voorraden een korting kunt bedingen, die uiteindelijk een mooie besparing kan opleveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden om vouwdoosjes te kopen voor jouw bedrijf? Bezoek dan nu de website van een ervaren doosjesleverancier en sla jouw voorraden in!

Delen